Bertukar ke Digi Postpaid Raya ini!

Promotion duration
1/4/2022 to 31/5/2022
https://digi.com.my/media/articleURLhereWhichCanbeReallyLong

Gantikan pelan anda ke pelan baharu 2022 Digi Postpaid pada Raya ini dan nikmati kuota tambahan 10GB, tambahan Internet Tanpa Had atau rebat pelan sebanyak RM180! Dari pelan Digi Postpaid 40 hingga Digi Postpaid 150, pasti ada tawaran Sinaranku yang khas untuk anda!

 

Lebih kuota 10GB untuk pelan Digi Postpaid

Buat panggilan video bersama sahabat anda pada hari lebaran dengan lebih banyak Internet Semua Akses! Nikmati kuota sebanyak 10GB/bln selama 12 bulan atas pendaftaran baru untuk setiap pelan Digi Postpaid!

 

Lebih pilihan Internet Tanpa Had dengan Freedom Add-Ons

Nak lebih lagi? Tambahlah Freedom Add-Ons untuk pelan Digi Postpaid anda! Hanya untuk RM60/bln, anda boleh tukar ke pelan Digi Postpaid 60 dan dapatkan kuota asas 40GB, Panggilan Tanpa Had dan tambahan Strim Tanpa Had dengan Freedom Add-Ons.

Untuk pelan lebih murah, cubalah pelan Digi Postpaid 40 dengan harga rendah RM40/bln, dengan 20GB kuota asas, Panggilan Tanpa Had dan tambahan Sosial Tanpa Had.

 

Lebih jimat dengan rebat pelan untuk Digi Postpaid

Inilah peluang terbaik untuk naik taraf ke Pelan Digi Postpaid hari ini! Rebat pelan RM15/bln selama 12 bulan terbuka kepada Pelan Digi Postpaid 90 dan ke atas. Kini serendah RM75/bln, anda boleh naik taraf ke Digi Postpaid 90 dan terus menikmati kuota asas 60GB dan Panggilan Tanpa Had dan macam-macam pilihan Internet Tanpa Had bersama Freedom Add-Ons lagi!

 

Jangan ketinggalan, lekas! Kunjungi laman Digi Postpaid dan bertukarlah ke pelan Digi yang lebih berbaloi.

Siapa layak untuk tawaran ini? 

  1. Tawaran kuota 10GB ekstra terbuka kepada semua pendaftaran Digi Postpaid baru (Talian Baru, Tukar ke Digi & Naik Taraf Pelan).
  2. Tawaran Freedom Add-Ons Sosial Tanpa Had terbuka kepada pendaftaran baru pelan Digi Postpaid 40.
  3. Tawaran Freedom Add-Ons Strim Tanpa Had terbuka kepada pendaftaran baru pelan Digi Postpaid 60.
  4. Tawaran rebat pelan RM15/bln terbuka kepada pendaftaran baru pelan Digi Postpaid 90 dan ke atas.

Meet the Contributors

Digi RAODigi RAO

Winners will be announced on 10 April 2022

Stay tuned for the results etc